Rólunk

Társaságunk 1993 májusában kezdte márkakereskedő és márkaszerviz tevékenységét, mellyel akkor a magyarországi HONDA hálózat 12. márkaképviselete nyílt meg. Már ez is hosszú pályafutást mutat, azonban a szerviztevékenység még ennél is nagyobb múltra tekint vissza cégünk életében.

1993-ban megépült autószalonunk és szerviztevékenységünk biztosította az akkori feltételeknek megfelelő működést, azonban továbbfejlesztésük gyorsan szükségszerűvé vált. 1996-ban új szervizrészleget és külön karosszérialakatos műhelyt építettünk. 2000-ben a kibővített és mai állapotára megnövelt autószalon, parkoló, használtautó tároló is megújult. 2004-ben kézi autómosót is építettünk, mellyel szolgáltatásaink gyakorlatilag teljes körűvé váltak az új autók értékesítése mellett a műszaki vizsgáztatáson, szervizelésen és karosszériajavításon keresztül az autóápolásig. A fejlődés folyamatosan jelen van cégünknél. Tapasztalt szervizes szakembereink, jelentős infrastrukturális hátterünk, új és használtautó értékesítésünk mind bizalmat és referenciát jelenthetnek minden ügyfelünk és leendő vásárlóink és partnereink számára. Mindennapos munkánkban igyekszünk a HONDA vállalati alapfilozófiájának megfelelni az ügyfeleink teljes megelégedésének elnyerésére, mely törekvésünket a legnagyobb elkötelezettséggel tesszük.

„Globális szemléletmódunkat fenntartva arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségi színvonalú termékeket elérhető áron értékesítsük világszerte."
Soichiro Honda