Értékesítés

Cégünk a Honda paletta teljes bemutatása mellett tesztvezetési lehetőséget is biztosít. Értékesítő kollegáink személyre szabott kondíciókkal, ajánlatokkal és megoldásokkal várják Önt. Emellett átvizsgált, garanciával rendelkező használt Honda gépjárműveket is kínálunk igény szerint a garanciális idő meghosszabbításával, illetve egyéb típusú használt autókat készletünkről.

Szerviz

Hivatalos Honda márkaszervizünk a legkorszerűbb technológiával és képzett szakemberekkel áll az Ön rendelkezésére

Szerviz szolgáltatásaink:

  • Időszakos karbantartás és szervizelés
  • Garanciális és garanciális időn túli javítás
  • Karosszéria javítás, fényezés
  • Biztosítási ügyintézés, kárszemle helyszínen
  • Cseregépjármű biztosítása a szerviz idejére (térítés ellenében)
  • Gépjármű vizsgáztatás (típusmegkötés nélkül)
  • Állapotfelmérés (teljes körű)
  • Honda alkatrész értékesítés
  • Klíma feltöltés, javítás (típusmegkötés nélkül)
  • Futómű állítás (típusmegkötés nélkül)

Teljes körű szolgáltatásunkat biztosítja a javítóműhelyek felszereltsége, kapacitása, a szakemberek felkészültsége és rendszeres továbbképzése amelyet az ISO 9001:2001 minőségügyi tanúsítványunk is bizonyít. A biztosító társaságokkal kötött együttműködési szerződés lehetővé teszi az adminisztrációs és pénzügyi ügyintézés valamint a kárjavítással kapcsolatos pénzmozgás mellőzését. A gépkocsi javításának idejére bérautót tudunk biztosítani.
A szervizeléssel és alkatrész értékesítéssel kapcsolatban a gyors és zökkenőmentes működés érdekében egyeztessen kollégáinkkal, forduljanak hozzánk bizalommal kérdéseikkel a megadott elérhetőségeken.

Alkatrész

Autóját csak az ismerheti igazán, aki gyártotta. A Honda alkatrészek garantálják a biztonságot, megbízhatóságot, a teljesítményt és a kényelmet. Az eredeti alkatrészek az autók tervezésével együtt, magas minőségi követelmények szerint kerültek kifejlesztésre

Autóápolás

Autómosás és autókozmetika, mellyel a külső mosás, a gyorsviaszolás, gépi polírozás, belső takarítás és kárpittisztítás elvégzését vállaljuk Maxolen technológiával és anyagokkal. Valamint mindennemű autókozmetikai beavatkozást vállalunk HONDA és egyéb típusú személyautókon.

Csereautó

Melyet a több napig tartó karosszériajavítás esetén, valamint garanciális javítások esetén egyedi megállapodással tudunk ügyfeleink rendelkezésére bocsátani.

Bérautó

személyautó bérlés lehetőségét kínáljuk akár csak néhány napra is, vagy hosszabb időintervallum esetén egyedi megállapodással.